Vem är Glow of Sweden

Vi är ett svenskt skönhets- och hudvårdsvarumärke som erbjuder produkter som har använts i skönhetsritualer under tusentals år runt om i världen och ger dem en svensk twist.Läs mer om oss och vår resa.

ANVÄNDNING & PRODUKTINFO

 1. Stå eller ligg i varmt vatten i 5-10 minuter. Applicera inte kroppsprodukter på huden (om du tvättar håret gör din hudvårdsrutin innan du använder handsken).
 2. Skölj handsken och vrid överflödigt vatten. Se till att du inte står under rinnande vatten. Börja använda handsken med långa och fasta rörelser mot vilken kroppsdel du vill. Snart kommer du att se den döda huden rulla av.
 3. Skölj din kropp och handske med din favorit duschgel. Vrid handsken för att hänga och lufttorka. Glöm inte att återfukta kroppen efteråt!

Din hud kommer att exfolieras oavsett om du ser huden skrubbas av eller inte. Det beror på hudtyp och synliga resultat garanteras inte eftersom allas hud är annorlunda.

 •  Exfolierar huden djupt.
 •  Hjälper din hud att få en lyster.
 •  Kan hjälpa mot akne, pormaskar och utbrott.
 •  Kan hjälpa mot att minska pigmentering och förstorade porer.
 •  Tar naturligt och enkelt bort brun utan sol eller dålig brun utan sol.
 •  Hjälper till att främja produktion av kollagen och elastin.
 •  Främjar ett hälsosamt blodflöde som gör att kroppen återupplivas och stimuleras.
 •  Hjälper till att frigöra och förhindra inåtväxta hårstrån.
 •  Hjälper till att eliminera gifter genom huden.
 •  Syftar till att öka självkärlek och självförtroende.
 •  100% naturligt och vegansk.

Det finns flera anledningar till att din handske kanske inte ger dig bästa resultat.

 • Se till att du har stått eller legat i varmt vatten i minst 5 minuter för att lossa död hud och smuts.
 • Använd inte oljor, tvål, lotion och kroppsgel innan du använder handsken. Detta gör att din hud förblir gripande så att när handsken rör sig längs huden kan den ta tag i all smuts och död hud.
 • Flytta din kropp från vattnet, blöt handsken och skrubba sedan din fuktiga hud ordentligt. Stå inte under rinnande vatten när du skrubbar.
 • Använd långa och fasta rörelser för att uppnå mer peeling. Ju mer tryck du använder när du skrubbar, desto effektivare blir din peeling. Det är normalt att blir röd på området som du skrubbar på.
 • Se till att du använder handflatorna när du skrubbar och inte fingrarna. På det sättet täcker du mer yta när du skrubbar.
 • Om du ser huden skrubbas av eller inte beror på hudtyp. Torr hud tenderar att avskalas mer än fet hud.
 • Exfoliera inte mer än två gånger i veckan för bästa resultat. Din hud behöver tid att vila mellan varje djup peeling. Exfoliera inte för mycket!
 • Om du redan regelbundet använder exfolierande produkter på kroppen så kommer du inte lika lätt se den döda huden när du använder handsken.

Vi rekommenderar inte att du använder handsken i ansiktet.

Av hygieniska skäl rekommenderar vi att du byter ut handsken var tredje månad.. Du kan handtvätta din handske med antibakteriell tvål för att förlänga användningstiden.

Vi rekommenderar inte att du använder handsken om din hud är solbränd eller inflammerad. Det är bättre att vänta tills din hud har lugnat sig innan du använder den.

Ja, det kan du men undvik att skrubba på den aktiva inflammationen. Skrubba med lätt tryck och endast en gång i veckan så du får bort den döda huden på området.

Vår handske är gjord av robust material och tyg av hög kvalitet. Till skillnad från andra exfolierande handskar kan du synligt se din hud skrubbas av och den är inte hård på huden. Du kommer att känna dig omedelbart mjukare och renare. Handsken är 100% vegansk och tillverkad av växtfiber. Det är också återanvändbart vilket betyder att det är bättre för dig och för miljön.

OM GLOW OF SWEDEN

Ja, vår exfolierande handske är gjord av 100% växtbaserad viskos. Skonsamt mot naturen och kroppen.

Tillverkningen är i Turkiet där det finns en rik kultur av textilindustrin och erfarenhet av exfolierande handskar.

Inte än, just nu finns vi exklusivt på nätet med huvudkontor och lager i Sverige.

Order, LEVERANS & RETUR

Inom Sverige är leveransen 2-3 arbetsdagar.

Returfrakten är gratis. Returen ska ske inom 14 arbetsdagar.  Du använder den förbetalda returetiketten.

Det är mycket viktigt att handsken inte har använts och att zip-påsen måste vara obruten när handsken returneras.

Vi är helt säkra på att vår produkt ska leverera ett bra resultat och att du kommer att älska den. Därför erbjuder vi alla svenska kunder pengarna tillbaka garanti. Hör av dig till oss inom 45 dagar efter att du har mottagit din GOS handske så hjälper kundtjänsten dig. Men ge den först en ärlig chansen, ibland kan det behövas 2-3 skrubbar för att verkligen se den lösa huden.

Så länge din beställning inte har skickats kan du ändra adressen. E-posta din ändring av information till hello@glowofsweden.com så ser vi vad vi kan göra.

Vi vill att du ska få din handske så snart som möjligt och det betyder att den kommer att levereras i din brevlåda. Det betyder att du inte kan spåra paketet men det kommer att levereras inom tre arbetsdagar efter att du fått din spårningsinformation.

Om du inte har mottagit din order inom 7 arbetsdagar så kontakta kundtjänst med ditt ordernummer så ska vi titta på detta.

Vi arbetar hårt och snabbt för att se till att din beställning skickas så snart som möjligt. Det betyder att du inte kan avbryta eller ändra din beställning när du har slutfört den.