VANLIGA FRÅGOR

Inom Sverige är leveransen 2-3 arbetsdagar.

Returfrakten är gratis. Returen ska ske inom 14 arbetsdagar.  Du använder den förbetalda returetiketten.

Det är mycket viktigt att handsken inte har använts och att zip-påsen måste vara obruten när handsken returneras.

Vi är helt säkra på att vår produkt ska leverera ett bra resultat och att du kommer att älska den. Därför erbjuder vi alla svenska kunder pengarna tillbaka garanti. Hör av dig till oss inom 45 dagar efter att du har mottagit din GOS handske så hjälper kundtjänsten dig. Men ge den först en ärlig chansen, ibland kan det behövas 2-3 skrubbar för att verkligen se den lösa huden.

Så länge din beställning inte har skickats kan du ändra adressen. E-posta din ändring av information till hello@glowofsweden.com så ser vi vad vi kan göra.

Vi vill att du ska få din handske så snart som möjligt och det betyder att den kommer att levereras i din brevlåda. Det betyder att du inte kan spåra paketet men det kommer att levereras inom tre arbetsdagar efter att du fått din spårningsinformation.

Om du inte har mottagit din order inom 7 arbetsdagar så kontakta kundtjänst med ditt ordernummer så ska vi titta på detta.

Vi arbetar hårt och snabbt för att se till att din beställning skickas så snart som möjligt. Det betyder att du inte kan avbryta eller ändra din beställning när du har slutfört den.

SKRIV TILL OSS

  Email: 
  hello@glowofsweden.com

  Adress:
  GLOW OF SWEDEN AB
  VAT: SE559315594701
  Agnesfridsvägen 186, Hus 3

  235 39 Malmö
  Sweden